Saturday, November 19, 2011

2 in 1 strange contest by two strange blog

Baideway , penganjur tu suh ceritakan 3 perangai pelik wany kan . hehehe , malu lah . :P

Wany memang banyak perangai pelik *kantoi. First,Kalau wany nak mandi,wany kene minum air dulu.Sebab apa? haa , meh nak story , dalam bilik air tu kan sejuk,wany tak suka sejuk2 , hehe , so , bila minum air suam yg panas2 sikit,rasa panas lah sikit badan.pastu MANDI dengan tenang,hehe .Second , Sebelum pilih baju,wany pakai bedak dulu*memang luarbiasa . haha . wany pon taktahu kenapa,masa untuk mengambil nak pakai baju tu punya lah lama . wany bedak dulu,sikat rambut n then ikat/sanggul rambut.ayoyyooo. Manyak pelik .Pastu baru lah pakai baju. And Lastly,Kalau wany nak pilih kasut or slipar kan , wany kena bau dulu . *bengong kan , ahahhaha . Nak tahu kenapa? kat situ kita boleh cam ada org dah pakai or belum :)
SO , WISH ME LUCK DEAR 

P/S : SUME TU BUKAN REKAAN SEMATA-MATA OKE :)

No comments:

Post a Comment

 
Template Edited by Miss Pelangy| All Rights Reserved And Protected |